Zuid-West Nederland Route v1.9

Versie 1.9 van Zuid-West Nederland is zonet online gekomen! Wat is er (nieuw)?

-Bovenleiding
Een van de grootste veranderingen van de route zal de nieuwe bovenleiding zijn.  100% van de route is aangepast om plaats te maken voor een nieuw bovenleiding systeem van “Michael1234” een zeer uitgebreid systeem die voor elke NL route een groot verschil maakt. Zo heeft de route nu voor 99% de bovenleiding zo als in het echt ! (soms is het gewoon even niet mogelijk om het precies het zelfde te krijgen)

-Spoor
Zo heeft ook het spoor een grote verandering gehad , de sporen zijn nog steeds van COHA alleen zijn er een groot aantal stukken spoor aangepast , wissels vernieuwd en ook heeft het spoor wat meer kleur gekregen. om maar een voorbeeld te geven op Roosendaal is een groot stuk van het rangeer spoor herbouwd naar de realiteit ook om de bovenleiding goed op zijn plaats te krijgen.

-Stations
Station Middelburg is aangepast en heeft nu zijn echte stations gebouw met dank aan Frison. daarbij zijn er bij een aantal perrons geupdate met nieuwe perron types om alles net even wat echter te maken. 

-Scenery
De omgeving heeft ook een overhaul gehad met het SBS bomen pakket door toevoeging van en vervanging van een groot aantal bomen , bosje etc. dit zodat de skyline in de route beter overeen komt met de realiteit.

Kortom, weer de moeite waard!

EDIT: Ondertussen is er ook een patch uitgebracht, waarin verschillende bugs gefixt zijn.