Over RailSimBelgium

RailSimBelgium is een website waarop u alle Belgische add-ons voor Train Simulator 20xx kan bekijken én downloaden. De website is gemaakt eind 2017, en oorspronkelijk bedoeld om enkel eigen projecten op te plaatsen. Tot en met 2019 had RailSimBelgium een kleine, gratis website. Sinds 2020 hebben we onze eigen website opgezet, namelijk railsimbelgium.com. Inmiddels zijn we de grootste Train Simulator-website van België!

Ons team:

Lander0606:
Lander is de administrator van RailSimBelgium. In 2017 richtte hij de website op om de Belgische community een boost te geven. Een actie die goed ontvangen werd door het publiek en ondertussen zijn vruchten afwerpt. Naast administrator op railsimbelgium.com is Lander ook te vinden op SimTogether. Daar is hij eind 2018 begonnen als downloadmanager bij het toenmalig TreinPunt.NL. Sinds midden 2019 gaat TreinPunt verder met een nieuwe website en naam, namelijk SimTogether. Eind 2020 is Lander administrator geworden bij SimTogether. Lander is ook vaak bezig met sound- en scriptupdates voor Train Simulator. Zijn favoriete hobby is programmeren, vandaar ook dat hij graag aan scripts van treinen werkt.

Kick_Ass_Josh:
Joshua is de moderator van RailSimBelgium. Hij maakt met plezier sinds 2019 deel uit van ons team. Samen met Lander zorgt hij ervoor dat de Belgische Train Simulator community onderhouden wordt en blijft. Joshua is een grote fan van de Belgische treinen en routes, maar spijtig genoeg zijn deze nog niet allemaal te vinden in Train Simulator. Of wel? #Coming_Soon …