Over RailSimBelgium

RailSimBelgium is een website waarop u alle Belgische add-ons voor Train Simulator Classic kan bekijken én downloaden. De website is opgericht in 2017, en oorspronkelijk bedoeld om enkel eigen projecten op te plaatsen. Tegenwoordig dient de site vooral als handig overzicht voor alle beschikbare Belgische add-ons voor Railworks. Inmiddels zijn we de grootste Train Simulator-website van België!

Ons team:

Lander0606:
Lander is de administrator van RailSimBelgium. In 2017 richtte hij de website op om de Belgische Railworks-community een boost te geven. Een actie die goed ontvangen werd door het publiek. Naast administrator op railsimbelgium.com is Lander ook te vinden op SimTogether. Daar is hij eind 2018 begonnen als downloadmanager bij het toenmalige “TreinPunt”. Sinds september 2019 gaat TreinPunt verder met een nieuwe website en naam; SimTogether. In 2020 is Lander administrator van SimTogether geworden. Verder is hij ook vaak bezig met sound- en scriptupdates voor Train Simulator. In zijn vrije tijd programmeert hij vaak, wat mooi samen gaat met het maken van scripts voor Train Simulator.

Kick_Ass_Josh:
Joshua is de moderator van RailSimBelgium. Hij maakt met plezier sinds 2019 deel uit van ons team. Samen met Lander zorgt hij ervoor dat de Belgische Train Simulator community onderhouden wordt en blijft. Joshua is een grote fan van de Belgische treinen en routes en geniet dus ook zeker van de beschikbare Belgische content voor Train Simulator.


Lopende en geplande projecten:

Enige tijd geleden releaseden we onze eerste update voor een Belgische consist in Train Simulator, de BR 186 Traxx TBL1+ update. Daaropvolgend zijn we voortdurend bezig met updates te maken voor andere treinen. Hieronder staan alvast enkele projecten opgelijst die momenteel lopen of op de planning staan. Een releasedatum voor deze projecten is nog niet bekend, maar zodra dit eraan komt wordt hierover gecommuniceerd via onze kanalen. We staan uiteraard ook open voor feedback op onze vorige producten!

  • NMBS/SNCB AM765 (klassiekjes) Update
  • NMBS/SNCB AM08 Desiro Update