Over RailSimBelgium

RailSimBelgium is een website waarop u alle Belgische add-ons voor Train Simulator 20xx kan bekijken én downloaden. De website is gemaakt eind 2017, en oorspronkelijk bedoeld om enkel eigen projecten op te plaatsen. Tot en met 2019 had RailSimBelgium een kleine, gratis website. Sinds 2020 hebben we onze eigen website opgezet, namelijk railsimbelgium.com. Inmiddels zijn we de grootste Train Simulator-website van België!

Ons team:

Lander0606:
Lander is de administrator van RailSimBelgium. In 2017 richtte hij de website op om de Belgische community een boost te geven. Een actie die goed ontvangen werd door het publiek. Naast administrator op railsimbelgium.com is Lander ook te vinden op SimTogether. Daar is hij eind 2018 begonnen als downloadmanager bij TreinPunt. Sinds september 2019 gaat TreinPunt verder met een nieuwe website en naam; SimTogether. In december 2020 is Lander administrator geworden bij SimTogether. Verder is Lander ook vaak bezig met sound- en scriptupdates voor Train Simulator. Zijn favoriete hobby is programmeren, dat gaat dus mooi samen met het maken van scripts voor Train Simulator.

Kick_Ass_Josh:
Joshua is de moderator van RailSimBelgium. Hij maakt met plezier sinds 2019 deel uit van ons team. Samen met Lander zorgt hij ervoor dat de Belgische Train Simulator community onderhouden wordt en blijft. Joshua is een grote fan van de Belgische treinen en routes en geniet dus ook zeker van de beschikbare Belgische content voor Train Simulator.